Cornerstone Draft

For årets Tjeneste-kull blir 15 mai en merkedag to dager før vi feirer nasjonaldagen! For i dag har bibelskolen sluppet sin første EP i historien. Med et mål i sikte tok tjeneste-elvene fatt på oppgavene. Skrive sanger, melodier, tenke produksjon og publikasjon har elevene fått ta tak i flere deler av prosessen.

I samarbeid med profesjonelle produsenter kan vi i dag publisere det sluttproduktet som har blitt til over de siste månedene. David André Østby og Konrad Lunde har holdt i trådene sammen med elevene sydd sammen et produkt vi er meget stolte av. Med høy musikalsk kvalitet, leverer våre elever en EP, som vi håper vil være attraktiv for kirker i Norge og bruke. Derfor jobbes det i disse dager også aktivt med å få på plass sangblekker, arrangment og de hjelpemidler som skal til for at sangene kan bli brukt rundt om i det ganske land. Elevene starter også nå sin miniturné på østlandet i disse dager, så om du er i nærheten av en av disse stedene så anbefaler vi at du tar turen innom. Nyt også låtene direkte her fra vår spotifyspiller.


Et år på tjeneste, tar ikke bare for seg en produksjon av en EP, men det legges vekt på din egen utvikling som leder. Disse prosessene foregår parallelt som elevene strekkes innenfor sin valgte stream. Som elev på tjeneste har du da stream-undervisning og fellesundervisning sammen med resten av Tjeneste-klassen.

Fra høsten 2017 tilbyr vi også Menighetsstream. Et helt nytt tilbud, som har som mål å trene og utvikle deg som leder i kirke. Skulle dette være noe for deg, så send inn en søknad i dag.

For å gå tjeneste anbefaler vi at du allerede har tatt et år på bibelskole eller DTS fra før, men for deg som kanskje kommer rett ut fra videregående eller andre studier og tenker at et år på bibelskole er det jeg trenger, fortvil ikke.

Filadelfia Bibelskole er delt inn med valget mellom Disippel og Tjeneste. Da er kanskje disippel noe for deg.  Vi ønsker å legge tilrette for at du personlig skal få erfare hvem Jesus er, og oppleve hands grensesprengende kjærlighet. På disippelåret for du også bli med ut på misjonstur til Kenya, og velge mellom fordypninger innen Bønn, Menighet, Global, Lovsang eller Kreativ.

Tenker du at dette kanskje er noe for deg, så send inn en uforpliktende søknad, eller ta kontakt med oss. Kanskje vi kan gi deg svarende du lurer på.