Alle på oppdrag

#ALLEPÅOPPDRAG

Slumstasjonen: Martin har vaffeltjeneste denne dagen!

Det er endelig vår i luften, solen skinner og gradestokken har endelig passert femten grader. Oslo har våknet opp av vinterdvalen, joggesko, kjoler og engangsgriller inntar Sofienbergparken. De siste ukene har kirken arrangert #allepåoppdrag. Et diakonalt arbeid, hvor vi sammen er med på å gjøre byen litt varmere. Dette gjør en ved å arrangere et åpent selskap midt i en park i Oslo. Reise på hjemmebesøk, male opp ungdomsklubber, være på evangeliesenteret og mye mer.

Denne uken er det disippelklassen sin tur til å være på oppdrag. Elevene er aktivt ute i byen og hjelper eldre som trenger en vask av leiligheten sin, Frelsesarmeen sin slumstasjon som trenger en hjelpende hånd eller Evangeliesenterkontakten, hvor elevene får være med på å organisere matposer, dele ut mat, snakke med mennesker. Vi får møte Stian Ludvigsen som deler livet ved Evangeliesenterkontakten.

Visste du dette om Evangeliesenterkontakten:
Fra oppstart har responsen på tilbudet vært overveldende. Hver tirsdag og torsdag får mellom 800 og 1.200 personer varm middag, dessert, kaffe og kaker. I tillegg får de med seg matposer med melk, brød, pålegg, kjeks, frukt og grønt. I vinterhalvåret deles det ut klær og tepper til hundrevis av uteliggere. Hver mandag er det gudstjeneste på kontaktsentrene. Gudstjenesten er tilrettelagt for rusavhengige med sang og vitnesbyrd fra tidligere rusmisbrukere som har kommet ut av det destruktive ruslivet gjennom et møte med Jesus.

Evangeliesenterkontakten Oslo
Osterhausgate 1, Oslo
Bestyrer: Stian Ludvigsen
Tlf: 466 10 044

Åpningstider:
Mandag kl.18 – Gudstjeneste
Tirsdag kl.12-16:30 – Matservering
Torsdag kl.12-16:30 – Matservering

 

Vil du vite mer om tilbudene til Evangeliesenterkontakten og Frelsesarmeens Slumstasjon. Klikk på linkene her.

Evangeliesenterkontakten

Slumstasjonen – Gøteborggata