Uansett! Ny EP ute i dag.

Det skjer mange nye og spennende ting i Bibelskolen om dagen, og den ferskeste er vårslippet av årets nye låter fra FBO-Lovsang.

Så lurer du kanskje på hva FBO-Lovsang er. La oss nå forklare. FBO er Filadelfia Bibelskole Oslo, og lovsang refererer til linjevalget du gjør på Tjeneste. I tillegg så er dette den delen av langpraksisen hvor en gjør jobben for noe vi ser resultatene av etterhvert. For hvor kult er det ikke, første gang du hører sangen som du har vært med på å lage, bli sunget på en festival eller i en kirke denne sommeren.
Vi har som mål å skape god og relevant lovsang som appellerer til bruk idag. Vi lager ikke musikken for at den skal gjemmes unna fra offentligheten. Vi tror at det vi har delt med Norge nå, er med på å bygge opp en ny generasjon med dedikerte kristne ungdom, som ønsker å leve helhjerta liv.

Kanskje du er der nå at du lurer på hva du skal gjøre til høsten. Kanskje ligger planene der, men det er ikke helt spikret. Eller du egentlig lurer på hva et år på bibelskole er. Ikke nøl med å sende oss en mail, en DM på Facebook, Instagram eller ring oss. Vi svarer gjerne på det du skulle lure på. Du vil møte en dedikert stab som er gira på å jobbe sammen med deg og som ønsker å se det beste i deg. Du får jobbe med profesjonelle folk i ulike ledd av musikkbransjen og som hjelper deg videre i rollen som lovsangsleder.

Blekker

Vi ønsker å gjøre all musikk som lages via FBO lovsang tilgjengelig. Under finner du linker til tekst og melodi til årets EP- «Uansett»

Majestet

Mitt håp

Bærer meg

Uansett