Ta steget ut av komfortsonen

Å ta steget ut av komfortsonen handler ofte om å strekkes på områder hvor du ikke alltid har like kontroll over alt som skjer. Alle har vi noen ganger behov for å ta steget ut, for å se at boksen vi lever i, ikke er helt A4.

Men et år på bibelskole er likevel en boble, et sted hvor du kan vokse og utvikle deg. Ja, kanskje er bibelskoleåret litt som et år i drivhus. Eller la oss kalle det for et veksthus. Et sted hvor du skal få lov til å vokse, gro sterkere røtter, for igjen å bli enda større. I et veksthus er miljøet litt tryggere enn om det er ute i den ville vesten, samtidig som man blir utrustet.

For det kommer et år etter året på bibelskole. Året hvor en møter hverdagen. Med studier, jobb, trening. Kafebesøk, mer jobb, mer skole.  Vi tror at du vil i løp av året på bibelskole få noen verktøy til verktøyboksen din som kan gjøre deg litt mer utrustet til å møte de nye dagene som kommer i tiden fremover. Derfor vil vi strekke deg. Utfordre deg til å gå ut av komfortsonen, strekke deg litt lengre. Ta en sjanse. Si hei, fin jakke til ei dame på trikken eller hjelpe en mann over gaten. La året på bibelskole være året hvor du utfordrer deg selv til gå litt lengre. Les hele kapittelet, ta den ekstra samtalen, be litt lengre, test deg selv. Tørr å ta sjansen på gå inn i dette med hodet først, litt uten å tenke på hva du kan tape. For hva har du egentlig å tape? Kanskje er et år på bibelskole året som kan forandre alt.