Er du sanger eller musiker og brenner for lovsang? Dette året kan du utvikle dine gaver midt i Filadelfiakirkens lovsangsmiljø.

Vi ønsker å gi deg et sted å vokse både individuelt og i team. Tett koblet på det dynamiske lovsangsmiljøet i Filadelfiakirken, vil du få gode muligheter for å praktisere det du lærer underveis. 

Innhold på linjen

Lovsang har en stor plass i mange menigheter. Dette innebærer også et stort ansvar. Vi ønsker å trene og utruste deg til tjeneste. Ved å gi deg det du trenger, både teoretisk og praktisk. Gjennom et bredt spekter av spesifikke og mer generelle temaer, ønsker vi å gi deg et helhetsbilde av hva det vil si å være lovsangsleder i en kirke. Gjennom praksis vil du selv få prøve ut det du lærer i en relevant kontekst innenfor Filadelfiakirkens virksomhet.

Praksis

Filadelfia Bibelskole Oslo er en del av Filadelfiakirken Oslo. Det vil bli gitt gode muligheter for praksis i vårt lovsangsarbeid. Som elev vil du få lov til å tjenestegjøre innen ulike deler av lovsangsarbeidet. Dette kan være innen ungdomsarbeid, skolegudstjenester, barnearbeid, julekonserter, bønnehus eller i en av våre kirker i Oslo og omegn med mer. Det vil også være en teamtur i Norge.

Tema

Undervisningen vil hovedsakelig ta for seg syv hovedområder:

1. Lovsangens teologi
2. Personlig lovsang
3. Å lede lovsang
4. Å lede et team
5. Musikkteori & instrumentlære
6. Samspill
7. Låtskriving & kreativitet!

Gjestelærere

Vi har en rekke gjestelærere, både fra Filadelfiakirkens lovsangsmiljø, og fra andre miljøer.
Noen av disse er:

Rolf Wam Fjell: Trommis og tidligere lovsangspastor i Hillsong, Sydney.
Thomas Wilhelmsen: Leder for Acta Lovsangsskolen, lovsangsutvikler i Impuls og låtskriver.
Adrian Westbrook: Pastor og lovsangsleder i Agapekirka i Ålesund.
Simon Østerhus: Lovsangsleder og vokalist i Jesus Loves Electro
Marie Hognestad: Lovsangsleder og låtskriver, tilknyttet Ungdom i Oppdrag

Opptakskrav

Lovsang krever grunnleggende ferdigheter i sang og/eller et instrument. I vurderingen vil vi vektlegge dine individuelle erfaringer, men også din evne til å samarbeide med andre. Selv om vi også tilbyr musikkfag, vil hovedvekten av undervisningen ta sikte på å utruste deg til en lovsangstjeneste i en kirke eller annen kristen sammenheng.


En del av langpraksis på lovsangsstream er ideutvikling, skriveprosess, studiotid og produksjon av EP. Her har du mulighet for å lytte litt til hva vi laget i 2017 og i 2018

Blekker

Vi ønsker å gjøre all musikk som lages via FBO lovsang tilgjengelig. Under finner du linker til tekst og melodi til årets EP- «Uansett»

Majestet

Mitt håp

Bærer meg

Uansett