Tjeneste drives i samarbeid med Menighetsbibelskolen i Sandefjord (MBS)

MBS_logo

På Tjenesteåret vårt ønsker vi å gi deg et år der du som elev skal få lov til å utvikle deg som leder gjennom både teori og praksis. Vi ønsker å heie frem dine styrker og samtidig strekke deg på områder der man ikke har så mye erfaring fra før. Vi tror på at man lærer best ved å ikke bare høre, men også gjøre. Praksis står derfor sentralt i tjenesteåret vårt og vil være en stor del av din hverdag. *

(* Praksisen foregår i regi av Filadelfiakirken. Det finnes mulighet for unntak. Da må du evt. søke om mulighet for praksisplass andre steder før skolestart og det vil bli tatt til vurdering.)

Tjeneste er året for deg som ønsker å fordype deg i ledelse innenfor en av streamene våre enten det er menighet, global eller lovsang. Vi ønsker at du skal bli utrustet til tjeneste både i og utenfor kirken.

Starte med studier?

Nytt av året 2018/2019 er at vi har et samarbeid med Høyskolen for Ledelse og Teologi. Dersom du har studiespesialisering på plass har du mulighet for å få godkjent et år av en bachelorgrad på Høyskolen for Ledelse og Teologi ved å gå Tjeneste! Det betyr at selv om du velger et år til med bibelskole** vil du kunne få hele året ditt på Tjeneste godkjent som et år av en bachelorgrad.

(** eller har tilsvarende bibelskole/praksis fra før)

Dette gjelder kun hvis du velger å fortsette på Høyskolen for Ledelse og Teologi.

Dersom du velger å ta eksamen i løpet av året vil du uansett ha minimum 20 studiepoeng i ledelsesfag etter endt år på Tjeneste som du kan ta med deg videre og muligens få innpass i andre studier også.***

(*** vi kan ikke garantere at du vil få de som en del av en annen studiegrad, men sjekk med ditt fremtidige studiested. Dersom det er åpning for «frie emner» i graden din er sannsynligheten stor for at du kan få disse 20 studiepoengene godkjent.)

Du kan fremdeles velge å gå Tjeneste uten å ha studiespesialisering på plass. Dette er ikke et krav fra vår side, men for å få studiepoengene må du altså ha studiespesialisering.

I tjenesteåret kan du velge mellom streamene Lovsang, Menighet og Global. Ønsker du å fordype deg i Bønn kan du velge mellom å gå på Menighetsstreamen og få bønn som praksis eller å ta et år i Kommunitet hvor du bor og arbeider i Filadelfia eller på Sole Gjestegård

Mer om de andre streamene kan du også lese om ved å klikke på bannere under på den streamen du er interessert i. (Les mer om Kommunitet her.)

Velkommen til Oslo, Filadelfiakirken og et år på Tjeneste!

Velg mellom


Timeplan

*Endringer i timeplanen kan forekomme